contact

Martin Hollander van Grafische vormgeving HilversumHeb je opeens een luxe probleem? Dat de opdrachten en deadlines elkaar opstapelen? En wil je je klant niet teleurstellen? Of heb je op korte termijn behoefte aan tijdelijke mankracht? Hollanddesigns Grafische vormgeving biedt de oplossing. En is inzetbaar op alle fronten: voor vormgeving van logo en huisstijl, mobile first (responsive)website, advertentie, brochure, productverpakking, periodiek, e-mailing, mediaproductie, branded content, flyer, social media, productfolder, autobelettering, (online)magazine of (kook-)boek. Een omvangrijke DTP- of Photoshopklus; géén probleem. Met specialisten in ons netwerk zijn wij zowel off- als online van alle markten thuis! 

Wij zijn gewend snel te schakelen en de handen uit de mouwen te steken. Elke opdracht krijgt onze volle aandacht. Hollanddesigns zorgt voor de perfecte uitvoering die voldoet aan je kwaliteitseisen. Tegen een gunstig uurtarief of in overleg op projectbasis pakken wij je project met twee handen aan. Op locatie of in onze eigen studio in Hilversum.

Kom je als creatief, reclamebureau, redactie, drukkerij of marketingafdeling tijdelijk wat handen tekort. Neem dan contact met ons op en zie wat Hollanddesigns Grafische vormgeving Hilversum voor je kan betekenen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met je op.

Bekijk onze portfolio met cases om te zien wat wij voor andere opdrachtgevers hebben gedaan.  Alle velden zijn verplicht